Είμαστε από τις λίγες εταιρίες επίπλων στο χώρο όπου ο ανταγωνισμός και οι δύσκολες συγκυρίες δεν μας άγγιξαν στο ελάχιστο και αυτό γιατί χρόνια τώρα η ποιότητα, η μεγάλη γκάμα και οι χαμηλές τιμές που διαθέτουμε, μας οδήγησαν στο να είμαστε μια εταιρία παραγωγής επίπλων απολύτως οικονομικά εύρωστη με συνεργάτες, αλλά και πελάτες σε όλη τη χώρα.

Είμαστε πάνω από 30 χρόνια στο χώρο! 

Η επιχείρηση πέρασε από γενιά σε γενιά, την εξοπλίσαμε με σύγχρονα εργαλεία και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, αποκτήσαμε τεχνογνωσία που πολλοί θα ζήλευαν και το εργατικό μας δυναμικό είναι απολύτως εξειδικευμένο . 

Όμως πάνω από όλα αυτό που μας κρατάει τόσα χρόνια και δημιουργεί την ανοδική μας πορεία είναι η αγάπη με την οποία περιβάλλουμε αυτό που κάνουμε. Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε τους εαυτούς μας σε κανένα άλλο χώρο, σε κανένα άλλο επάγγελμα.

 Δημιουργούμε έπιπλα υψηλής αισθητικής, έπιπλα για όλες τις ανάγκες, έπιπλα τα οποία υπογράφουμε και εγγυόμαστε για την αντοχή τους για μια ζωή και το κυριότερο; Τα έπιπλα που θα επιλέξετε από εμάς δεν θα φαίνονται ποτέ εκτός εποχής.. Είναι κατασκευές φτιαγμένες με πολύ γούστο και με σχέδιο που θα φαίνεται πάντα μοδάτο.

Στη σελίδα αυτή μπορείτε συχνά να αναζητάτε τις προσφορές που θα αναρτούμε. 

Από το μενού επικοινωνία θα μπορείτε να μας στέλνετε φόρμα με το αίτημα σας. 

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεση είναι από Δευτέρα- Παρασκευή 9.00πμ έως 9.00 μμ

Και το Σάββατο από 9.00 έως 17.00 μμ

Για κάθε διευκρίνιση είμαστε πάντα στη διάθεση σας.

 

Γιώργος Κλειδάκης